PDA

View Full Version : Can ff/rew be enabled while using Inguz?



joeriz
2008-04-26, 06:43
I use the Inguz EQ plugin and have noticed that this disables ff/rew functionality. Anyone know of a way to enable both?

Thanks,
Joe

inguz
2008-04-26, 19:28
No... it uses the transcoding pipeline stuff, which means FF/RW don't work. (I'd love to find a solution to this if anyone has any insights...)

joeriz
2008-04-28, 07:45
No... it uses the transcoding pipeline stuff, which means FF/RW don't work. (I'd love to find a solution to this if anyone has any insights...)

Well that's a bummer.

Perhaps someone on the Logitech team has an answer? Maybe Logitech would consider building in an EQ function at some point? It's incredibly handy but not having ff/rew is a bit of a drawback.

Thanks,
Joe