PDA

View Full Version : Laptop to SB3 via cable?



karlinamillion
2008-04-13, 06:57
Is it possible to connect my laptop directly via a cable (a 10/100 i belive its called) to a squeezebox 3?, ie without a router. Did try it but the SB would not play...
Thanks

Mnyb
2008-04-13, 07:04
Yes, in that case i would use a crossover Ethernet cable and assign fixed ip's to both SB3 and the laptop, as there is no DHCP present.

If SC is installed and working AND all firewall problems are solved, your good to go :)

karlinamillion
2008-04-13, 07:10
Ahhh!, A crossover cable!. Thats prob where its all going wrong!
Cheers I shall have a go & see if it sparks up