PDA

View Full Version : More info on "skipping" problem



Rod Savard
2004-02-21, 16:02
Ok, I'll run this for a while and see if the problem is still present. Was
something recently changed that may help with my problem?

-Rod

> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com [mailto:discuss-
> bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of dean blackketter
> Sent: Saturday, February 21, 2004 12:36 PM
> To: Slim Devices Discussion
> Subject: [slim] More info on "skipping" problem
>
> Rod,
>
> Can you update to the latest pre-release version here:
>
> http://www.slimdevices.com/downloads/nightly/latest
>
> And let us know if the problem goes away?
>
> Thanks,
>
> dean
>
> On Feb 21, 2004, at 7:03 AM, Rod Savard wrote:
>
> > In the past I described the skipping problem as a two or three second
> > "loop"
> > in the playback of the music. That's how my wife described it. Well,
> > I
> > finally heard it myself and the music is definitely not looping.
> >
> > What happens is the music cuts out.. it plays for a quarter second,
> > stops
> > for maybe half a second, then plays for a quarter second, etc. It
> > does this
> > for a while and then sometimes resumes normal playback.
> >
> > I'm using a SLIMP3 with 2.2 firmware and SlimServer 5.1. At first I
> > thought
> > these problems were related to using a WiFi bridge, but I have since
> > wired
> > my house and now I use a cat5 connection. It's not the 10/100 switch
> > because I recently upgraded and it has the same problem.
> >
> > This problem is difficult to reproduce...
> >
> > Is something wrong with my SLIMP3 hardware or is there something else I
> > should check?
> >
> > -Rod
> >
> >
> >