PDA

View Full Version : Radio URL problem



MattC
2008-03-30, 12:57
Hi,

I am struggling to get the following URL

http://mediasrv.musicradio.com/ClassicFM

to play on my SB3, by putting that URL into the "Radio Tune In" box.

It works fine from a windows XP laptop on the same subnet using windows media player.

My slimserver is running on a linux machine.

I have mplayer and alienBBC and working correctly.

Port 80 tcp outbound is banned from my subnet (provided by work) by I have an http_proxy available (configured within slimserver)

Although I enter the URL as above into Radio Tune In, I then get the following showing in the playlist:

mms://mediasrv.musicradio.com/ClassicFM?MSWMExt=.asf

If I enter the following in linux on the box:

/usr/local/bin/mplayer -v -v -v -v -v -v -v -v -v -vc null -vo null -cache 128 -af volume=0,resample=44100:0:1,channels=2 mms://mediasrv.musicradio.com/ClassicFM?MSWMExt=.asf

I get this bit of output which I think is the problem:

Filename for url is now mms://mediasrv.musicradio.com/ClassicFM?MSWMExt=.asf
STREAM_ASF, URL: mms://mediasrv.musicradio.com/ClassicFM?MSWMExt=.asf
Trying ASF/UDP...
===> ASF/UDP failed
Trying ASF/TCP...
Resolving mediasrv.musicradio.com for AF_INET...
Connecting to server mediasrv.musicradio.com[81.20.48.50]: 1755...
connection timeout
===> ASF/TCP failed
Trying ASF/HTTP...
Resolving mediasrv.musicradio.com for AF_INET...
Connecting to server mediasrv.musicradio.com[81.20.48.50]: 80...
connect error: Connection refused
===> ASF/HTTP failed
Failed, exiting.
Filename for url is now mms://mediasrv.musicradio.com/ClassicFM?MSWMExt=.asf
Filename for url is now mms://mediasrv.musicradio.com/ClassicFM?MSWMExt=.asf
STREAM_HTTP(2), URL: mms://mediasrv.musicradio.com/ClassicFM?MSWMExt=.asf
Resolving mediasrv.musicradio.com for AF_INET...
Connecting to server mediasrv.musicradio.com[81.20.48.50]: 80...
connect error: Connection refused
File not found: 'mediasrv.musicradio.com/ClassicFM?MSWMExt=.asf'
Failed to open mms://mediasrv.musicradio.com/ClassicFM?MSWMExt=.asf.

should ASF/HTTP not work & go via my configured proxy?

how does this work via my XP laptop from the same subnet? (network config the same)


any help very much appreciated.....

thanks
Matt