PDA

View Full Version : Using SBC to sync players



damager
2008-03-30, 09:29
I have a SB Duet system, and I want to test the sync ability. I have a laptop that I've installed SoftSqueeze on, and I'm trying to use the controller to sync the 2 players.

I can see both players, but can only select one or the other - I don't see any way to setup the sync on the controller.

What am I missing here?

radish
2008-03-30, 09:36
Select one of the players, go to Settings/Synchronize

damager
2008-03-30, 10:04
Is that on the SBC or in the web interface?

radish
2008-03-30, 11:53
On the controller, that's what you were asking about, right?

gbrandwood
2008-03-30, 12:25
Yeah - I think the confusion here is what I experienced. You expect a list of all the players you want to sync. What you actually get is a list of players EXCLUDING the currently selected one. Therefore, if you only have two, you only see one player to sync with. Tis logical, but threw me at first!

damager
2008-03-30, 13:52
Yep - that was it - thanks.