PDA

View Full Version : Choose audio output, Transporter.



FB67
2008-03-29, 10:51
How can I toggle between the different output types? My Transporter seems to be stuck on the Toslink output and I canít find any information about toggling between the balanced/unbalanced/coax/Toslink.

Using SqueezeCenter on ReadyNAS NV+ and both Controller and IR remote.

Best regards
FB67

bigfool1956
2008-03-29, 11:19
AFAIK all outputs are active at once.

FB67
2008-03-29, 11:39
Thank you for replying.

Strange - I have got no sound. Is there any other way to check if thereís anything on the unbalanced audio out?

Best regards
FB67

FB67
2008-03-29, 11:46
Aaah...

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=45212

Maybe this also applies in my situation. Update will follow.

Best regards
FB67

pfarrell
2008-03-29, 12:01
FB67 wrote:
> Strange - I have got no sound. Is there any other way to check if
> thereís anything on the unbalanced audio out?

My transporter appeared to work, now playing, meters, etc. but no
output. I think there was a bad firmware in one of the nightly builds. I
just kept updating and yesterday it started to work again.

I'm running the unstable latest and greatest, so I expect an occasional
problem. But this was the first time my transporter was mute


--
Pat Farrell
http://www.pfarrell.com/