PDA

View Full Version : [suqeezebox] + 5.1 + XPpro=CRASH



Richard
2004-02-06, 12:42
Using XPpro, IE6.something and a squuezebox
I have tried the nightly builds now two times. Each time I add/remove
programs slimserver, reboot and install new build. Install works. Run the
server and I can load a page or two then server dies. Server even dies when
I run no browser client.

Anyone having simular issues? Or am I just missing something...

Thanks,

Richard


---- NO ORIGINAL MESSAGE HERE ;) ----

kdf
2004-02-06, 12:51
Quoting Richard <crap (AT) musiceverywhere (DOT) com>:

> Using XPpro, IE6.something and a squuezebox
> I have tried the nightly builds now two times. Each time I add/remove
> programs slimserver, reboot and install new build. Install works. Run the
> server and I can load a page or two then server dies. Server even dies when
> I run no browser client.
>
> Anyone having simular issues? Or am I just missing something...
>
> Thanks,
>
> Richard

does it die, or just site there for a long time? Where are your music files
stored relative to where you slimserver is running, local drives or network
shares? Windows version can take a while load the music library into memory.
If its actually crashing and closing, can you try running c:\program
files\SlimServer\server\slim.exe from a command-line session and see if that
crashes with any error messages? You can also try running slim.exe --d_info and
see if it is crashing on any particular song that its scanning.

cheers
kdf