PDA

View Full Version : Slimserver on Solaris



Kilgore Trout
2004-01-27, 17:08
Arrrggggggggh, it is not working anymore. I enabled the slimp3 to show the buffer instead of the progress, and when I play poorly encoded mp3s that fill up the buffer right away, the song ends right after the buffer fills up. This is the root of the problem. Some mp3s play as long as the buffer is not full, for 20 or 30 seconds but right after the buffer fills up the song dies.

I have a eri0 in a Netra pizza box. I sent the showrev to your other address.

Thanks again!

Jason Holtzapple <jasonholtzapple (AT) yahoo (DOT) com> wrote:
--- Kilgore Trout wrote:
> Ah, you are a saint.
> I don't have the Cisco VPN software. I built the box just for this purpose.
> Lowering the value to 700 works, why would that indicate a confliction with
> other software?

Well it might have - but it looks like the problem is in the OS itself.

> Will this have any adverse effect on the performance of the
> system?

Yes, you'll burn more CPU - but probably not enough to impact playback.

> I tried 1000 first but that did not work, it helped a little, maybe playing
> up to 15 seconds of the song. What exactly is happening here if you dont mind
> me asking?

I'm going investigate this further later. It would help me debug the
problem if you could email the output of "showrev -p" to
jasonholtzapple (AT) yahoo (DOT) com. Knowing the patch differences between your
system and mine might offer some clues. Also, what nic are you using?
The standard hme?

Thanks
--Jason

__________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! SiteBuilder - Free web site building tool. Try it!
http://webhosting.yahoo.com/ps/sb/