PDA

View Full Version : Troubleshoot Live365?



rocket j squirrel
2007-12-06, 11:33
I have a Live365 account (the free one). I previously was able to "receive" all of the free Live365 streams on my SB, but some time ago (memory is hazy on details) this stopped working. Of the five streams, one tells me that I need a Preferred Membership, so that's easily explained. Of the remaining 4, one continues to play, but the other 3 give me the pre-recorded message "65" that I need to log on to my Live365 account to access the music. I've popped over to Live365.com and tested my login, and it works.

Any help sorting this out is greatly appreciated!

rocket j squirrel
2007-12-12, 18:14
Anyone? This a Live365 issue, not a SB issue?

andyg
2007-12-12, 18:32
Please test Live365 in SqueezeCenter 7, it has been completely rewritten and should be much improved. You will need a SqueezeNetwork account and to enter your Live365 account details on the SN website.

sow
2007-12-14, 16:58
I just upgraded to the 12/14/7 nightly build of Squeeze Center and tested Live365 (subscription). It works fine, except I was surprised to see the web browser still doesn't display the channel and/or song details unless it's currently playing. Otherwise it displays an ugly URL. This seems to be an ongoing issue...or is it just me?

Thanks,

Phil

andyg
2007-12-14, 18:46
Yes, song details are only updated if you are playing the station.

sow
2007-12-17, 09:45
Thanks for the quick reply. I fully understand not displaying song details, but what about the channel name? An ugly URL has little if any benefit, but the channel name is extremely useful.

Thanks,

Phil