PDA

View Full Version : SB3 Won't Play Shns



dminches
2007-11-10, 18:24
I noticed today that my SB3 won't play shns. They just sit there with a time of 00:00. Under the file format conversion I have both the SHN -> SHN/Flac and the SHN-> wav boxes checked. Shouldn't that be all I need to do?

peter
2007-11-11, 00:13
dminches wrote:
> I noticed today that my SB3 won't play shns. They just sit there with a
> time of 00:00. Under the file format conversion I have both the SHN ->
> SHN/Flac and the SHN-> wav boxes checked. Shouldn't that be all I need
> to do?
>
I'd just convert to the de facto standard instead:

find / -name \*.shn | shnconv -o flac

Regards,
Peter

dminches
2007-11-11, 05:07
That is definitely a good long term solution but I have over 1500 SHN sets (lots of Grateful Dead and the likes) so that could take some time.

I found a solution by putting shorten.exe in the slimserver bin directory.

venus light
2007-11-11, 08:20
I found a solution by putting shorten.exe in the slimserver bin directory.

Did that allow you to play SHNs on your SB?

dminches
2007-11-11, 09:48
Yes. It worked like a charm.