PDA

View Full Version : Multi Slimp Install - Tracks are skipping



Jon Stevens
2004-01-16, 09:36
>>> Hi Dean,
>>>
>>> I wonder if you have any ideas on the following set-up
>>>
>>> SlimServer - iMac 1.25Ghz 1Gb RAM
>>> Slimp Software 5.0.3 - nightly build 16th Jan
>>> Itunes 4.2 - Library of 28,000 songs
>>> Connected to a 10/100 network with 5 Slimps on Firmware version 2.2,
>>> all sync'd to one Slimp and then output distributed around house.
>>>
>>> Problem:
>>> On most mp3's (but seemingly not m4a's) the songs can skip, and in
>>> some cases end early and go on to the next track. The network
>>> saturation seems fine, and the problem is intermittent but enough to
>>> be a noticeable problem.
>>>
>>> As this is an install for an important client, I would appreciate
>>> your help
>>>
>>> Thanks and Kind regards
>>>
>>> Jon Stevens

dean
2004-01-16, 10:56
Hi Jon,

Some questions for you:

When you say "skip", do you mean a brief pause, or that the audio jumps?

Do you hear this when not synced? (i.e. Is the playback stable when
playing them all independently?)

-dena

On Jan 16, 2004, at 8:36 AM, Jon Stevens wrote:

>>>> Hi Dean,
>>>>
>>>> I wonder if you have any ideas on the following set-up
>>>>
>>>> SlimServer - iMac 1.25Ghz 1Gb RAM
>>>> Slimp Software 5.0.3 - nightly build 16th Jan
>>>> Itunes 4.2 - Library of 28,000 songs
>>>> Connected to a 10/100 network with 5 Slimps on Firmware version
>>>> 2.2, all sync'd to one Slimp and then output distributed around
>>>> house.
>>>>
>>>> Problem:
>>>> On most mp3's (but seemingly not m4a's) the songs can skip, and in
>>>> some cases end early and go on to the next track. The network
>>>> saturation seems fine, and the problem is intermittent but enough
>>>> to be a noticeable problem.
>>>>
>>>> As this is an install for an important client, I would appreciate
>>>> your help
>>>>
>>>> Thanks and Kind regards
>>>>
>>>> Jon Stevens
>
>