PDA

View Full Version : Slimdevice VOLUME(MUTED)



coolsan
2007-08-20, 19:27
Hello:

Looking for help enabling volume control. I am not able to control volume either form remote or through we interface. Pressing volume says volume(muted). How do I unmute?

Thank you

Skunk
2007-08-20, 20:04
I assume you tried the volume ^ button on the remote (no offense).

You haven't specified any preamp volume control in Player Settings>Audio, have you?

wr420
2007-08-20, 22:16
Hi

Check the permissions on the pref file.
The user SS runs as needs write access to it.
Happened to me a while back and don't ask me how but somehow I removed write permissions from the file and for a day or two I was going crazy trying to figure out why I couldn't change to volume.
wr420