PDA

View Full Version : Artwork problems



fuzzball76
2007-07-27, 05:21
Hi all,

I've been using my squeezebox + slimserver for a few weeks now and have been reading these forums for several months.

Altough I've tried suggestions that were sent as replies to previous questions to get my 'browse-by-artwork' working, no luck so far.
What I've done :

- Artwork is embedded in the ID3 tag (I have used qt-artwork and audio tag tool on Linux to do this)
- uploaded music to the slimserver
- performed a ' clear and scan'

as a result I get to see the artwork when I select an album or song, but NEVER when I use the 'Browse by Artwork' or 'Artwork 1-by-1'

Any ideas what this can be?


thanks,

Peter

mherger
2007-07-27, 06:45
> - uploaded music to the slimserver

Where did you put them and how are the files called? Did you check
permissions?

> as a result I get to see the artwork when I select an album or song,
> but NEVER when I use the 'Browse by Artwork' or 'Artwork 1-by-1'

Are you using the Touch or Nokia770 skin? Wich server version?

> Slimserver : 6.5.3 on Damn Small Linux
> (thank's Michael Herger!!)

Oh, nice signature you have :-)

Michael

fuzzball76
2007-07-27, 06:58
>> - uploaded music to the slimserver

> Where did you put them and how are the files called? Did > you check
> permissions?

they're in /mnt/hdc3 and I'm not sure about permissions. The fact that they show up when I select a song or album should rule out permission problems, no?

>> as a result I get to see the artwork when I select an album or song,
>> but NEVER when I use the 'Browse by Artwork' or 'Artwork 1-by-1'

> Are you using the Touch or Nokia770 skin? Wich server version?

both


>> Slimserver : 6.5.3 on Damn Small Linux
>> (thank's Michael Herger!!)

> Oh, nice signature you have :-)

Hehe, thanks where thanks are due :)


regards,

Peter


> Michael