PDA

View Full Version : HELP Please TS-101



mitch831
2007-07-05, 07:04
Hello to you all im hoping someone out the can help this is my problem.

1. I have access to a ftp server and can login no problem
2. upbated firmware etc via qnap

When i start a ftp download in qnap it can only do 1 file at a time not the whole ftp directory it has over 200 files approx 120GB i need to download.

so i give it the ftp path to file 1 works perfect starts downloading

when i ask it for the next file it can because it wants to use the same filename as before!!!!!!

any ideas !!!!!!!!!!!11

cause this is doing my head in

Si

roamingstudio
2007-07-05, 12:39
Which ftp programme do you use? If it is command prompt based why not use mget and mput?

Its not clear where the problem lies - or indeed what your problem is...

Ian_F
2007-07-05, 13:18
Are you trying to move files between the QNAP and your desktop? Is the ftp server the one in the QNAP?

I agree with roamingstudio, can you explain what you're trying to do in more detail please?

mitch831
2007-07-06, 00:13
Im using the ftp download option within qnap
These are some of the files im trying to download

lm_all#1-7_0_9000x40000000_#09.rt
lm_all#1-7_0_9000x40000000_#1.rt

so i request to download them and the 1st one works but save the file as lm_all

the next one fails because it wants to name it lm_all again

even if i go ftp://IP.IP.IP.IP/lm_all#1-7_0_9000x40000000_#1.rt

it still names it lm_all

any clearer can I use something elso on qnap ?

mitch831
2007-07-06, 06:34
BTW

if i create folders within the qdownload directory can i ask the download to save to a specific directory on the ts-101 via the qdownload ftp application

regards