PDA

View Full Version : Debugging on Windows (Shoutcast Plugin)



Simon Turner
2004-01-09, 06:21
However, I can get some report if I do not restart the server but just
restart the software:

2004-01-09 13:08:03.8906 Can't get setup group for plugin DateTime :
Undefined subroutine &Plugins::DateTime::setupGroup called at
/PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line 195.
2004-01-09 13:08:03.8906 Can't get setup group for plugin Rescan : Undefined
subroutine &Plugins::Rescan::setupGroup called at
/PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line 195.
2004-01-09 13:08:03.8906 Can't get setup group for plugin SavePlaylist :
Undefined subroutine &Plugins::SavePlaylist::setupGroup called at
/PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line 195.
2004-01-09 13:08:03.8906 Can't get setup group for plugin Shooter :
Undefined subroutine &Plugins::Shooter::setupGroup called at
/PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line 195.
2004-01-09 13:08:03.8906 Can't get setup group for plugin SlimTris :
Undefined subroutine &Plugins::SlimTris::setupGroup called at
/PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line 195.
2004-01-09 13:08:03.8906 Can't get setup group for plugin Snow : Undefined
subroutine &Plugins::Snow::setupGroup called at
/PerlApp/Slim/Buttons/Plugins.pm line 195.

Umm.. the other plugins appear to work so I am at a loss to know what this
means or if it is the reason that Shoutcast does not work.
This is line 195:
eval {($groupRef,$prefRef) = &{"Plugins::${plugin}::setupGroup"}()};


Simon Turner
Brighton UK




-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com]On Behalf Of Simon Turner
Sent: 09 January 2004 13:12
To: SlimDevices List
Subject: [slim] Debugging on Windows (Shoutcast Plugin)


I am trying to get the SlimServer Shoutcast plugin to work on Windows.
It's not working yet despite installing various Perl modules. My Squeezebox
reports the plugin as "DISABLED -> No Version".

I would like to see the debug intomation on startup. However, when i check
the d_plugins item under "Squeezebox Home / Server Settings / Debugging" and
restart the server the server loses the setting and so does not display the
debugging info.

Is this a bug or am I missing something?

Has any Windows user got this plugin going?

Simon Turner
Brighton UK

kdf
2004-01-09, 11:02
Quoting Simon Turner <simon (AT) brighton (DOT) co.uk>:

> However, I can get some report if I do not restart the server but just
> restart the software:
>
[debug clipped]
> Umm.. the other plugins appear to work so I am at a loss to know what this
> means or if it is the reason that Shoutcast does not work.
> This is line 195:
> eval {($groupRef,$prefRef) = &{"Plugins::${plugin}::setupGroup"}()};

what you are seeing there is the server reporting that there are no web settings
for those plugins. The debug you need to see it on startup. Plugins get
loaded, and will spit out errors if there cannot be loaded.

I do have this working on Windows, but I'm using the Perl version with
ActiveState Perl.

Dean, perhaps a temporary build of Windows exe with the d_plugins option
hardcoded as on will help :).

-kdf