PDA

View Full Version : Help...song restarts spontaneously



Plano_Mike
2007-06-18, 21:12
Help please.

If I start a song on either of my two SB3s they play for about 20 seconds and then spontaneously restart at the beginning...over and over again.

I am running SS 6.5.2. I have tried rebooting the server and disabling all plugins,

The starting line in the log file after a restart is:

Warning: Slim::Music::Info::getCurrentDataStore() is deprecated. Please use Slim::Schema directly.


Any suggestions?

Many TIA.

Mike

kdf
2007-06-18, 21:27
On 18-Jun-07, at 9:12 PM, Plano_Mike wrote:
>
> Warning: Slim::Music::Info::getCurrentDataStore() is deprecated. Please
> use Slim::Schema directly.
>
>
> Any suggestions?
>
do you have any plugins installed? That message would seem to indicate
an older module lying around somewhere.
-kdf

Plano_Mike
2007-06-18, 21:31
A little more information:

Network is wired Ethernet, so I don't think it is an interference problem (altho I did change to static IPs recently).

Tried re-downloading firmware into the SB3.

Log file does show this from time to time:

TrackStat: Starting a new song
TrackStat: Starting to time file:///E:/Music_Lib/Lossless/Joyce%20Cooling/Playing%20It%20Cool/02%20Savannah.wma
TrackStat: Exiting commandCallback65
TrackStat: Entering commandCallback65
TrackStat: Exiting commandCallback65
Backtrace:

frame 0: Slim::Player::Source::errorOpening (/PerlApp/Slim/Player/Squeezebox2.pm line 579)
frame 1: Slim::Player::Squeezebox2::failedDirectStream (/PerlApp/Slim/Networking/Slimproto.pm line 527)
frame 2: Slim::Networking::Slimproto::_disco_handler (/PerlApp/Slim/Networking/Slimproto.pm line 387)
frame 3: Slim::Networking::Slimproto::client_readable (/PerlApp/Slim/Networking/Select.pm line 238)
frame 4: (eval) (/PerlApp/Slim/Networking/Select.pm line 238)
frame 5: Slim::Networking::Select::select (slimserver.pl line 493)
frame 6: main::idle (slimserver.pl line 35)
frame 7: PerlSvc::Startup (perlsvc.pl line 1482)
frame 8: PerlSvc::_startup (slimserver.pl line 0)
frame 9: (eval) (slimserver.pl line 0)

TrackStat: Entering commandCallback65
TrackStat: Exiting commandCallback65

Plano_Mike
2007-06-18, 21:32
Yes, I have quite a few plugins but I tried unchecking them all in the server:plugins section with no help.

Plano_Mike
2007-06-18, 21:56
Well, it seems that I may have set my two SBs to the same IP address.

Giving them unique IPs seems to have solved the problem!!

Sorry for wasting everyone's time...

oreillymj
2007-06-19, 03:16
You also seemed to have the Trackstat plugin running.