PDA

View Full Version : Server Settings drop-down doesn't work in 6.5.2 and WHS RC



timread
2007-06-14, 01:58
I've just refreshed my home server with Windows Home Server Release Candidate, and installed SlimServer 6.5.2 (previously I was running Windows Home Server CTP and SlimServer 6.5.1).

When I use the Server Settings, Basic Settings drop-down in the web interface to change to another settings page, it does not refresh the gui to the other category chosen in the drop-down, e.g. Plugins. The page is stuck on Basic Settings. I only use a few plugins like AlienBBC, Last.FM, Saverswitcher - but I can't access the settings for them now!

Has anyone else seen this behaviour? I uninstalled and reinstalled SS 6.5.2 just to check, and the problem remained.

mherger
2007-06-14, 02:08
> When I use the Server Settings, Basic Settings drop-down in the web
> interface to change to another settings page, it does not refresh the
> gui to the other category chosen in the drop-down, e.g. Plugins.

Make sure you've enabled JavaScript in your browser, and flush its cache
and cookies.

> Has anyone else seen this behaviour? I uninstalled and reinstalled SS
> 6.5.2 just to check, and the problem remained.

That's very likely a client side problem. Nothing to do with the server.

--

Michael

-----------------------------------------------------------------
http://www.herger.net/SlimCD - your SlimServer on a CD
http://www.herger.net/slim - AlbumReview, Biography, MusicInfoSCR

timread
2007-06-14, 12:04
Thanks m8, that was it - I just needed to add localhost to the trusted sites.