PDA

View Full Version : How do you get to Squeezenetwork in Fishbone



miguelk
2007-06-14, 01:05
Under 6.53 with the Fishbone interface, I don't see a way to switch to Squeezetwork. Have to go back to the default interface to do it. Any thoughts?

Thanks.

kdf
2007-06-14, 08:20
On 14-Jun-07, at 1:05 AM, miguelk wrote:

>
> Under 6.53 with the Fishbone interface, I don't see a way to switch to
> Squeezetwork. Have to go back to the default interface to do it. Any
> thoughts?
>
You can't at the moment. However, a bookmark should do it.

The link is hard-coded into the home page, which isn't used by the
fishbone skin.

Instead, the link should be added on the server side, which would allow
any skin to merge it
in a way that fits the skin. I'll look into fixing that shortly.

-kdf

miguelk
2007-06-14, 20:28
How do you insert a bookmark?

kdf
2007-06-16, 10:00
Please refer to http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=5123
-kdf

miguelk
2007-06-16, 19:32
not sure quite what to do with that, guess I'll wait until the problem is solved and until then just switch back to the default interface when I need to. But thanks!

timmorris
2007-06-17, 04:06
Am I to take it that the Nokia770 skin will need fixing seperately? My Squeezeboxes are all hidden away and I use Nokia web-tablets to control them. While I don't have a problem switching over to the default skin other users do!

Tim