PDA

View Full Version : FLAC DeCompression



Schindler
2007-06-06, 23:06
Hello

I am not shure if FLAC decompression is done on the server or in sb? If it would be on the server do I need a powerfull cpu?

christian

rudholm
2007-06-06, 23:47
The Squeezebox 2 and Squeezebox 3 natively support FLAC in the players themselves.

SuperQ
2007-06-07, 00:18
FLAC decompression is very light weight. any CPU that can run SlimServer can decompress FLAC on the fly.