PDA

View Full Version : Wake on LAN does not work from Transporter



PSSO
2007-05-31, 12:03
Anyone else having problem with WOL from Transporter ?

http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=5092

johann
2007-06-17, 02:57
Yes, I have the same problem.
Heard anything more about it?

PSSO
2007-06-17, 03:54
Yes, I have the same problem.
Heard anything more about it?
No, maybe they will fix the problem in the next transporter firmware release.

chruti
2007-07-20, 07:16
Hello together

Wake on Lan works with the Transporter under following circumstances:

When you turn off your computer the Transporter has to be on. Later you can (or i can ;-) press the knob and the computer will wake up.

But when i turn off the computer while the Transporter isn't on - nothing happens by pressing the knob...

cu
.chruti

PSSO
2007-07-20, 08:28
Hello together

Wake on Lan works with the Transporter under following circumstances:

When you turn off your computer the Transporter has to be on. Later you can (or i can ;-) press the knob and the computer will wake up.

But when i turn off the computer while the Transporter isn't on - nothing happens by pressing the knob...

cu
.chruti
I can wake up the Transporter but I have to:

Press POWER button
Press LEFT arrow (Transporter Setup (1 of 8))
Press UP arrow (Transporter Setup (8 of 8))
Press RIGHT arrow - to Connect to Slimserver (first now the Slimserver is "waking up")

According to http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=5092 they will fix the problem for slimserver 7

PSSO
2007-09-30, 04:30
I can wake up the Transporter but I have to:

Press POWER button
Press LEFT arrow (Transporter Setup (1 of 8))
Press UP arrow (Transporter Setup (8 of 8))
Press RIGHT arrow - to Connect to Slimserver (first now the Slimserver is "waking up")

According to http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=5092 they will fix the problem for slimserver 7

same problem with Transporter firmware 32 (from SlimServer_trunk_v2007-09-30)

PSSO
2007-11-28, 06:19
same problem with Transporter firmware 33 (from SlimServer_trunk_v2007-11-28)

PSSO
2007-12-14, 11:58
same problem with Transporter firmware 34 (from SlimServer_trunk_v2007-12-14)

Is this realy so difficult to change or correct ?

PSSO
2008-01-18, 09:24
Problem solved with Transporter firmware 36 (from SqueezeCenter_trunk_v2008-01-18)