PDA

View Full Version : 5.0.1 works...5.0.3 (12/29 & prior) doesn't on Windows2000 Server...please help.



James Hardy
2004-01-03, 12:54
Dean

OK, moved the directory with wma files out of reach of
the slimserver and all is now fine, 5.0.3 works.

So, the wma.pm error that occured is new from 5.0.1

Thanks for the assistance

James



--- dean blackketter <dean (AT) slimdevices (DOT) com> wrote:
> HI James,
>
> 5.0.3 does try harder to turn on iTunes, but you
> should be able to turn
> it off.
>
> I suggest starting the slim.exe from the command
> line and with the
> following options:
>
> slim.exe --d_scan --d_info
>
> Then try disabling itunes and let us know what the
> output is towards
> the end.
>
> -dean
>
>
>
> On Jan 3, 2004, at 8:10 AM, James Hardy wrote:
>
> > Dean
> >
> > Thanks for responding...
> >
> > I'm using the following directory.
> >
> > C:\Documents and Settings\All
> Users\Documents\Music
> >
> >
> > which is the same as for 5.0.1 Interesting, may
> not
> > be relevant, but when I reinstall 5.0.1 it retains
> the
> > original directory settings but when I install
> 5.0.3
> > it defaults to iTunes (yes I do have the itunes
> xml in
> > that directory).
> >
> > I can recreate this over and over again, simply
> > uninstall 5.0.1 and install 5.0.3 and back to
> 5.0.1.
> > 5.0.3 doesn't work, 5.0.1 does every time.
> >
> > Thoughts....is there any logging that I can turn
> on to
> > help debug?
> >
> > ...the slimsvc will not work on either version
> though!
> >
> >
> > James
> >
> > --- dean blackketter <dean (AT) slimdevices (DOT) com> wrote:
> >> James,
> >>
> >> What directory are you specifying when you turn
> off
> >> iTunes?
> >>
> >> -dean
> >>
> >> On Dec 31, 2003, at 6:56 AM, James Hardy wrote:
> >>
> >>> I'm posting a new message as nobody seems to
> >> answer my
> >>> original....here's hoping someone can help.
> >>>
> >>> I am running Windows 2000 Server with SP4
> >> dedicated to
> >>> my new Squeeze box (its an old Pentium II
> 233Mhz).
> >> It
> >>> works fine with 5.0.1 of slimserver except for
> the
> >>> Service (slimsvc) that starts and then
> immediately
> >>> fails.
> >>>
> >>> Anyway, I deleted 5.0.1 and installed 5.0.3
> build
> >>> 12/29 and prior and it doesn't work. Here are
> the
> >>> symptoms.
> >>>
> >>> On first install server starts up with iTunes
> >> option
> >>> selected. I change to user a directory (as my
> >> itunes
> >>> directory is a share from a mac and itunes xml
> >> doesn't
> >>> contain correct path for Squeezebox). As soon
> as
> >> I
> >>> change the server fails and it won't start
> again.
> >>> When I try to restart the HTML displays and then
> >>> refreshes with page not found. Continues to try
> >> and
> >>> refresh every second or less to no avail. This
> >> all
> >>> works fine in 5.0.1
> >>> Any thoughts anyone.
> >>>
> >>> Thanks
> >>>
> >>> James
> >>>
> >>>
> >>>
> >>>
> >>> __________________________________
> >>> Do you Yahoo!?
> >>> Find out what made the Top Yahoo! Searches of
> 2003
> >>> http://search.yahoo.com/top2003
> >>>

dean
2004-01-03, 23:14
Can you send me (offlist) one of the WMA files that is causing the
problem?

Thanks,

dean

On Jan 3, 2004, at 11:54 AM, James Hardy wrote:

> Dean
>
> OK, moved the directory with wma files out of reach of
> the slimserver and all is now fine, 5.0.3 works.
>
> So, the wma.pm error that occured is new from 5.0.1
>
> Thanks for the assistance
>
> James
>
>
>
> --- dean blackketter <dean (AT) slimdevices (DOT) com> wrote:
>> HI James,
>>
>> 5.0.3 does try harder to turn on iTunes, but you
>> should be able to turn
>> it off.
>>
>> I suggest starting the slim.exe from the command
>> line and with the
>> following options:
>>
>> slim.exe --d_scan --d_info
>>
>> Then try disabling itunes and let us know what the
>> output is towards
>> the end.
>>
>> -dean
>>
>>
>>
>> On Jan 3, 2004, at 8:10 AM, James Hardy wrote:
>>
>>> Dean
>>>
>>> Thanks for responding...
>>>
>>> I'm using the following directory.
>>>
>>> C:\Documents and Settings\All
>> Users\Documents\Music
>>>
>>>
>>> which is the same as for 5.0.1 Interesting, may
>> not
>>> be relevant, but when I reinstall 5.0.1 it retains
>> the
>>> original directory settings but when I install
>> 5.0.3
>>> it defaults to iTunes (yes I do have the itunes
>> xml in
>>> that directory).
>>>
>>> I can recreate this over and over again, simply
>>> uninstall 5.0.1 and install 5.0.3 and back to
>> 5.0.1.
>>> 5.0.3 doesn't work, 5.0.1 does every time.
>>>
>>> Thoughts....is there any logging that I can turn
>> on to
>>> help debug?
>>>
>>> ...the slimsvc will not work on either version
>> though!
>>>
>>>
>>> James
>>>
>>> --- dean blackketter <dean (AT) slimdevices (DOT) com> wrote:
>>>> James,
>>>>
>>>> What directory are you specifying when you turn
>> off
>>>> iTunes?
>>>>
>>>> -dean
>>>>
>>>> On Dec 31, 2003, at 6:56 AM, James Hardy wrote:
>>>>
>>>>> I'm posting a new message as nobody seems to
>>>> answer my
>>>>> original....here's hoping someone can help.
>>>>>
>>>>> I am running Windows 2000 Server with SP4
>>>> dedicated to
>>>>> my new Squeeze box (its an old Pentium II
>> 233Mhz).
>>>> It
>>>>> works fine with 5.0.1 of slimserver except for
>> the
>>>>> Service (slimsvc) that starts and then
>> immediately
>>>>> fails.
>>>>>
>>>>> Anyway, I deleted 5.0.1 and installed 5.0.3
>> build
>>>>> 12/29 and prior and it doesn't work. Here are
>> the
>>>>> symptoms.
>>>>>
>>>>> On first install server starts up with iTunes
>>>> option
>>>>> selected. I change to user a directory (as my
>>>> itunes
>>>>> directory is a share from a mac and itunes xml
>>>> doesn't
>>>>> contain correct path for Squeezebox). As soon
>> as
>>>> I
>>>>> change the server fails and it won't start
>> again.
>>>>> When I try to restart the HTML displays and then
>>>>> refreshes with page not found. Continues to try
>>>> and
>>>>> refresh every second or less to no avail. This
>>>> all
>>>>> works fine in 5.0.1
>>>>> Any thoughts anyone.
>>>>>
>>>>> Thanks
>>>>>
>>>>> James
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> __________________________________
>>>>> Do you Yahoo!?
>>>>> Find out what made the Top Yahoo! Searches of
>> 2003
>>>>> http://search.yahoo.com/top2003
>>>>>