PDA

View Full Version : SB3 display blank on 'now playing'



lyteroptes
2007-04-26, 06:20
After returning from a holiday when everything was turned off - SB3, router, SlimServer, modem - the 'now playing' goes blank with seconds of use of the menus. I've tried resetting the screensaver option and a power recycle but no joy .

Any ideas? Thanks


[Logged this as a support call but no response yet.]

Mark Lanctot
2007-04-26, 07:36
Have you pressed the brightness button?

lyteroptes
2007-04-26, 07:41
I hadn't thought of doing that as everything else is readable including the RSS feeds when it's off. Is it really a possibility?

Mark Lanctot
2007-04-26, 08:06
I hadn't thought of doing that as everything else is readable including the RSS feeds when it's off. Is it really a possibility?

Off state, idle state and playing state all have different brightness levels that can be adjusted independently.

lyteroptes
2007-04-26, 23:16
Well now I'm embarrassed. It was that.

Thanks

Mark Lanctot
2007-04-27, 05:33
Well now I'm embarrassed. It was that.

Thanks

Good to hear - if only all fixes were so simple! :-)