PDA

View Full Version : Funnies with Flac



Andrew Lucas
2003-12-29, 05:32
>From: Dan Sully <daniel (AT) electricrain (DOT) com>
>Reply-To: Slim Devices Discussion <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
>To: Slim Devices Discussion <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
>Subject: [slim] Funnies with Flac
>Date: Sat, 27 Dec 2003 12:12:31 -0800
>
>* Andrew Lucas <alucas1966 (AT) hotmail (DOT) com> shaped the electrons to say...
>
> > If I load up any FLAC encoded files onto my XP server, the slimserver
> > becomes unusably slow regardless from web interface or squeezebox remote
> > control. I have to delete the FLAC files then restart the service to get
> > normal behaviour back.
> >
> > Also, the squeezebox display skips from track to track as if its playing
>a
> > few of seconds of each only.
> >
> > Any thoughts?
> >
> > MP3's and WAV's are fine. The FLAC's themselves play back fine using
>winamp.
> >
> > I am running the 24th dec nightly build.
>


>Are you viewing the web interface at the same time as playing the songs?

>
>-D

Initially I was trying to play from the squeeze remote, seeing this
misbehave I went to the web interface which was very slow. Restarting the
server didnt help, deleting the FLAC's then restarting sorted it.

Andy

Dan Sully
2003-12-29, 09:45
* Andrew Lucas <alucas1966 (AT) hotmail (DOT) com> shaped the electrons to say...

> Initially I was trying to play from the squeeze remote, seeing this
> misbehave I went to the web interface which was very slow. Restarting the
> server didnt help, deleting the FLAC's then restarting sorted it.

Andrew - can you try this again with the latest nightly build?

Thanks.

-D
--
<iNoah> kernel's original recipe: 11 secret args and switches