PDA

View Full Version : Play back problems



Matt Shaw
2003-12-28, 17:11
Hiya,

I don't know what I've done but I seem to have a problem with the play
back of my MP3's on the Slimp3.

Everything was working well until today, for the first time I got it to
list in a play list all of my mp3 (7,000) and then random select from
the list.

After awhile (song 40...) whilst playing it does some weird noises on
play back... Hard to explain them - squelches, and blasts of noise.

So I return back to playing just a handful of MP3's and it still doing
it... Uninstalled the server software and reinstalled it.... Still doing
it....

Even disconnected the Slim from everything thing for awhile (power,
stereo, network cable.....).... Still doing it....

Changed cables from Slimp to my stereo.... Still doing it...

Played my MP3s through WinAmp and all is OK there.......so the MP3s
themselves are OK

I'm at a loss here.......HELP

Matt.

dean
2003-12-28, 21:12
Matt,

Do you have an Intel PRO ethernet card?

See this FAQ entry:

http://www.slimdevices.com/su_faq.html#troubleshooting-intelpro

I have one of these cards in my main XP development machine and it
worked fine until I touched some network setting...

-dean

On Dec 28, 2003, at 4:11 PM, Matt Shaw wrote:

> Hiya,
>
> I don't know what I've done but I seem to have a problem with the play
> back of my MP3's on the Slimp3.
>
> Everything was working well until today, for the first time I got it to
> list in a play list all of my mp3 (7,000) and then random select from
> the list.
>
> After awhile (song 40...) whilst playing it does some weird noises on
> play back... Hard to explain them - squelches, and blasts of noise.
>
> So I return back to playing just a handful of MP3's and it still doing
> it... Uninstalled the server software and reinstalled it.... Still
> doing
> it....
>
> Even disconnected the Slim from everything thing for awhile (power,
> stereo, network cable.....).... Still doing it....
>
> Changed cables from Slimp to my stereo.... Still doing it...
>
> Played my MP3s through WinAmp and all is OK there.......so the MP3s
> themselves are OK
>
> I'm at a loss here.......HELP
>
> Matt.
>
>