PDA

View Full Version : Dropouts with XP



Jason Holtzapple
2003-12-26, 08:30
I fired up the 26 Dec build, and the sync issues between a SLIMP3
and Squeezebox seem to be fixed, at least with repeat=all and
shuffle=song.

There's still a strange issue with the elapsed time counter.
At about the same time the song used to cut out (10-12 sec
before the end), the counter jumps back several seconds and
starts counting up again, but not in 1 second intervals.
But this is a small thing as long as the audio works fine.

Thanks a lot! Just in time for our Christmas party. :)
--Jason

> Can you describe the issues you are seeing in some detail? I looked at
> your previous postings and wasn't sure if you were running synced or
> not...
>
> Tonight's nightly build has some work done to improve sync. It's still
> a work in progress, but it seems to be a bit better for me with very
> limited testing.
>
> -dean

__________________________________
Do you Yahoo!?
New Yahoo! Photos - easier uploading and sharing.
http://photos.yahoo.com/

Ken Veasey
2003-12-26, 13:39
Same here with build of 20031226. But not the end of every track and
only on Slimp3. Squeezebox is fine. And no other dropping out. So its
getting a whole lot better.

Thank you,

Ken Veasey

On Fri, 26 Dec 2003 08:57:06 -0800 (PST), you wrote:

>ok, in the long-standing tradition of
>stuff-not-working-just-after-I-say-it-does ...
>
>Things were working fine until we reached about track
>22 of the playlist, and then the SLIMP3 started
>dropping the last part of the track.
>
>There's one thing different to the last problem though.
>Before both SLIMP3 and Squeezebox would drop the track,
>now only the SLIMP3 is dropping. The Squeezebox plays
>normally. Then both start the next track normally when
>the Squeezebox is finished.
>
>Thanks
>--Jason
>
>--- Jason Holtzapple <jasonholtzapple (AT) yahoo (DOT) com> wrote:
>> I fired up the 26 Dec build, and the sync issues between a SLIMP3
>> and Squeezebox seem to be fixed, at least with repeat=all and
>> shuffle=song.
>>
>> There's still a strange issue with the elapsed time counter.
>> At about the same time the song used to cut out (10-12 sec
>> before the end), the counter jumps back several seconds and
>> starts counting up again, but not in 1 second intervals.
>> But this is a small thing as long as the audio works fine.
>>
>> Thanks a lot! Just in time for our Christmas party. :)
>> --Jason
>>
>> > Can you describe the issues you are seeing in some detail? I looked at
>> > your previous postings and wasn't sure if you were running synced or
>> > not...
>> >
>> > Tonight's nightly build has some work done to improve sync. It's still
>> > a work in progress, but it seems to be a bit better for me with very
>> > limited testing.
>> >
>> > -dean
>>
>> __________________________________
>> Do you Yahoo!?
>> New Yahoo! Photos - easier uploading and sharing.
>> http://photos.yahoo.com/
>>