PDA

View Full Version : No display during playback



verdemar
2007-01-19, 13:51
All of a sudden the display of one of my sb3s stopped working during playback. It works fine when searching for music, when turned off etc, but the screen goes black when it just plays music.

I turned off the MusicInfo plugin, and installed latest 6.5.1, and as far as I can see the settings are the same as for the other one, which works fine.

Any ideas?

peter
2007-01-19, 15:30
verdemar wrote:
> All of a sudden the display of one of my sb3s stopped working during
> playback. It works fine when searching for music, when turned off etc,
> but the screen goes black when it just plays music.
>
> I turned off the MusicInfo plugin, and installed latest 6.5.1, and as
> far as I can see the settings are the same as for the other one, which
> works fine.
>
> Any ideas?
>

Press brightness?


Regards,
Peter

magnanimous
2007-01-19, 15:42
Had the same thing happen with my TP, no display when playing but all else was fine.

In my case, as Peter said, pressing brightness sorted it.

Cheers


Richard

Sjoko99
2007-01-20, 00:46
Same thing here.

My kids probably did it.
Searched around a lot until I found this post.

Thanx !

peter
2007-01-20, 01:21
Sjoko99 wrote:
> Same thing here.
>
> My kids probably did it.
> Searched around a lot until I found this post.
>

Been there, done that... ;)

Regards,
Peter

verdemar
2007-01-20, 03:16
Press brightness?


Regards,
Peter

Thanks, I had a feeling I was just being stupid :)

magnanimous
2007-01-20, 05:32
I think it's Slim Devices fault for putting the button at the bottom right where you can sit on it :-)

Cheers

Richard

theweirdone
2007-01-30, 10:37
Our squeezebox 3 is doing the same thing, and pressing brightness does nothing :/

Any other ideas?