PDA

View Full Version : problems with 6.5.1 and SB1



toolik
2007-01-19, 13:46
I installed 6.5.1 and it does not work. When I try to play anything, it shuffles between songs without sound for several seconds (one song per second) and then stops. Went back to 6.5.0 and everything is working fine.

mherger
2007-01-19, 14:32
> I installed 6.5.1 and it does not work. When I try to play anything, it
> shuffles between songs without sound for several seconds (one song
> per second) and then stops. Went back to 6.5.0 and everything is
> working fine.

Did you try to do a full rescan? What OS? Slimserver's own MySQL?

--

Michael

-----------------------------------------------------------------
http://www.herger.net/SlimCD - your SlimServer on a CD
http://www.herger.net/slim - AlbumReview, Biography, MusicInfoSCR

toolik
2007-01-19, 15:21
Win2k, I tried full rescan, fresh install (manually removed slimserver dir before installation), nothing helps.

I do not know about MySQL. To go back to 6.5.0 and completely remove 6.5.1 I had to kill mysqld.exe process, if it helps.





Did you try to do a full rescan? What OS? Slimserver's own MySQL?

--

Michael

mherger
2007-01-20, 08:36
> I do not know about MySQL. To go back to 6.5.0 and completely remove
> 6.5.1 I had to kill mysqld.exe process, if it helps.

Maybe you should have killed it before reinstalling 6.5.1? But if you're
happy with 6.5.0 don't bother upgrading.

--

Michael

-----------------------------------------------------------------
http://www.herger.net/SlimCD - your SlimServer on a CD
http://www.herger.net/slim - AlbumReview, Biography, MusicInfoSCR