PDA

View Full Version : SB3 and Transporter IR codes



P Floding
2007-01-13, 15:40
Does anyone know if the SB3 and the Transporter are using separate IR codes so I can use both in the same room at the same time? (I can't test since I only have an SB3 at the moment.)

ceejay
2007-01-13, 15:42
Same remote, same codes.

P Floding
2007-01-13, 15:46
Same remote, same codes.

OK, thanks! Quick response!
That was a bit unfortunate.
Perhaps the SB can be reconfigured to look for other codes. I have a faint memory of reading about something like that..

Robin Bowes
2007-01-13, 15:53
P Floding wrote:
> ceejay;170065 Wrote:
>> Same remote, same codes.
>
> OK, thanks! Quick response!
> That was a bit unfortunate.
> Perhaps the SB can be reconfigured to look for other codes. I have a
> faint memory of reading about something like that..

I think it's possible to tell either SB or Transporter to respond to (I
think) JVC IR commands. However, to use that, you have to have a remote
that sends JVC IR commands.

R.

mherger
2007-01-13, 16:10
> Does anyone know if the SB3 and the Transporter are using separate IR
> codes so I can use both in the same room at the same time?

IMHO all Slim Devices are sharing the same codes.

--

Michael

-----------------------------------------------------------------
http://www.herger.net/SlimCD - your SlimServer on a CD
http://www.herger.net/slim - AlbumReview, Biography, MusicInfoSCR

Marc Sherman
2007-01-14, 08:08
P Floding wrote:
>
> OK, thanks! Quick response!
> That was a bit unfortunate.
> Perhaps the SB can be reconfigured to look for other codes. I have a
> faint memory of reading about something like that..

It's fully configurable.

You'll need to stop using the stock remote for one of them, and use a
different one that sends different codes, of course. Then you'll have to
write a new .ir file on your server listing the codes for the new
remote. In Player Settings:Remote in your server (in 6.3, it may have
moved in 6.5), you can select which .ir files each player responds to.

- Marc

P Floding
2007-01-14, 17:29
P Floding wrote:
>
> OK, thanks! Quick response!
> That was a bit unfortunate.
> Perhaps the SB can be reconfigured to look for other codes. I have a
> faint memory of reading about something like that..

It's fully configurable.

You'll need to stop using the stock remote for one of them, and use a
different one that sends different codes, of course. Then you'll have to
write a new .ir file on your server listing the codes for the new
remote. In Player Settings:Remote in your server (in 6.3, it may have
moved in 6.5), you can select which .ir files each player responds to.

- Marc

OK, thanks for that info!
This is good news. The Transporter purchase edges closer...