PDA

View Full Version : "Don't repeat " setup option



AndrewC
2007-01-04, 13:04
I recall setting my Squeezebox not to repeat when it finished an album. I had to reinstall my Slimserver, and I think my Squeezebox updated its firmware last week, and now it repeats again. For the life of me I can't find where this option is now - someone give me a clue please .....

JJZolx
2007-01-04, 13:09
I recall setting my Squeezebox not to repeat when it finished an album. I had to reinstall my Slimserver, and I think my Squeezebox updated its firmware last week, and now it repeats again. For the life of me I can't find where this option is now - someone give me a clue please .....

There's a REPEAT button on the remote.

In the web interface it should be in upper right pane and look something like 'Repeat: Off | One | All'.

AndrewC
2007-01-04, 15:40
Ahem, yes - glaringly obvious. I was crawling through all the server and player settings and didn't think to look at the music player panel. Duh.

Thanks !