PDA

View Full Version : Server won't start



Howie
2007-01-01, 15:16
I just istalled SlimServer 6.5 on a clean install of Windows Media Center. It was the first app installed, but I can't get it to start - the tray icon just says "starting slimserver" continually.

I did install Alien BBC immediately after, and before starting Slim, but that seemed to istall properly - I could listen to Radio from the command line test.

Am a little perplexed. Virus software is not installed, and I have now turned the windows firewall off. Also, I don't see a slimserver entry in Services.msc. There is no music in the music folder or playlist folder I selected on install. How do I go about debugging this?

Thanks.

H.

ZaphodBx
2007-01-02, 12:46
I had the same problem... The info in this faq did it for me:

http://faq.slimdevices.com/index.php?action=artikel&cat=2&id=5&artlang=en

hdarwen
2007-01-02, 14:17
Thx for that. I actually got it working just now by uninstalling and
re-installing. Second time round it all seemed to be there!

----- Original Message -----
From: "ZaphodBx" <ZaphodBx.2jsthb1167767401 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>
To: <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
Sent: Tuesday, January 02, 2007 7:46 PM
Subject: [slim] Re: Server won't start


>
> I had the same problem... The info in this faq did it for me:
>
> http://faq.slimdevices.com/index.php?action=artikel&cat=2&id=5&artlang=en
>
>
> --
> ZaphodBx
> ------------------------------------------------------------------------
> ZaphodBx's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=9361
> View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=31182
>
>