PDA

View Full Version : not playing ---help



Tombolino
2006-11-19, 08:32
2 days ago, I played the squeeze, fine no problem.

Now, no sound from the speakers. Wakes up Mac, when I turn it on, I choose song press play, but no sound, no little equalizer motion on the Squeeze screen

pls help


thanks

Tombolino
2006-11-19, 09:55
bump..........

Mark Lanctot
2006-11-19, 10:20
Some users have complained of problems waking up Macs recently.

Does playback go back to normal if you reboot the Mac rather than wake it up?

Tombolino
2006-11-19, 12:31
well i just rebooted and same problem

still no activity showing on s-box pesudo equalzier display

I can ask the song to play and it seems to be active but still no sound

Tombolino
2006-11-19, 15:39
bump........

Tombolino
2006-11-20, 06:50
bumperssssssssssssss

Mark Lanctot
2006-11-20, 08:13
Go to Server Settings - Debugging and enable d_source (and possibly others, perhaps someone else can suggest which ones).

Try to play a few tracks then post the log output here. The log can be accessed by the hard-to-find link at the top of the Debugging page that says "You can view the most recent log entries here" - 'here' is a hyperlink.

Someone else will have to interpret the log for you as I don't have the knowledge, but it should show what's going on to someone who knows.

If you can't get any responses after posting the log, contact support.

AudioCat
2006-11-22, 17:27
You didn't mention which Mac you have but Apple just released a MacBook EFI firmware update to fix some known wake-from-sleep issues. Maybe there's an update for your Mac that might help in this situation.