PDA

View Full Version : Live365 VIP Member Issue



jonheal
2006-10-17, 05:31
I wrote about this a week or so ago. In the meantime, I've submitted a support request to Live365, but received no reply from them.

Has anyone else that is a Live365 VIP member noticed that when they connect, they here ads promting them to become VIP members?

This did not occur a few months ago, and I am wondering if something has changed on Slim's end to affect how Live365 receives my login information. I know I'm logged in because it says so in Slimservers's web interface. I know I'm a VIP member because my credit card keeps getting charged.

SB3 running 6.3.1 on Windows XP

Jazz1
2006-10-17, 10:00
I wrote about this a week or so ago. In the meantime, I've submitted a support request to Live365, but received no reply from them.

Has anyone else that is a Live365 VIP member noticed that when they connect, they here ads promting them to become VIP members?

This did not occur a few months ago, and I am wondering if something has changed on Slim's end to affect how Live365 receives my login information. I know I'm logged in because it says so in Slimservers's web interface. I know I'm a VIP member because my credit card keeps getting charged.

SB3 running 6.3.1 on Windows XP

I'm having the same problem with my Mac. With several nightly 6.5.1 builds I got one station via Live 365 to play, finally. Trying to change to another station, or back to server music froze the SB. When playing the browser's playlist showed all sorts of gobbleygook containing what I assume is some logon string. I really miss Live365 via the SB. I've logged on and off, and I've re-input my VIP membership info to no avail.

Adam_F
2006-10-17, 14:31
Slimserver 6.5.0 seemed to break Live365 support for me - it has not worked since. Live365 via Squeezenetwork is still working fine, so I'm using my VIP account with that for now.

Adam.

razzbuddy
2006-10-17, 23:15
I've had this problem as well. Enough so I've been exploring other radio lists like shoutcast. It definitely happens on stations in my favorites list to the point I've stopped using this feature. login, password etc. all are correct but this makes no difference. I can go direct to live365 on my computer and the problem doesn't occur.

kdf
2006-10-17, 23:57
There is a known issue with 6.5.0 and live365. 6.5.1 has a fix for
this, and you can download the nightly builds here:
http://www.slimdevices.com/downloads/nightly/latest/
or wait for the official release, due soon.
-kdf