PDA

View Full Version : Command Line interface



Jeffrey Gordon
2003-12-08, 17:44
I have read the help on command line interface, however it appears to
only allow telnet type connections. I am trying to write a script in
which I want to make the slimserver rescan. However I am not sure how
to script the telnet command. Any ideas?

Thanks

Roy M. Silvernail
2003-12-08, 20:14
On Monday 08 December 2003 19:44, Jeffrey Gordon wrote:
> I have read the help on command line interface, however it appears to
> only allow telnet type connections. I am trying to write a script in
> which I want to make the slimserver rescan. However I am not sure how
> to script the telnet command. Any ideas?

How about this?

echo rescan | nc localhost 9090