PDA

View Full Version : Help with streaming using xp continued



Jamie Evans
2003-12-08, 04:40
Still at it. right this is the little fellow that Ive got inconvert.config

mp3 mp3 http *
        $lame$ --silent --mp3input -b 40 $FILE$ -

When I try and open up a connection the server pl window goes crazy with the following text (no music is stream also)

'""' is not recognised as an internal or exerternal command,
operable 370 program or batch file.
Use of unitialized value in concentration <.> or string at slim/player/source.pm line 370

tried on a second  machine (first install of any slimserver software) and still the same happening???????

thanks
j

Kevin Deane-Freeman
2003-12-08, 05:05
That message looks like your server is not finding a working copy of lame.exe.
You need to download and install that in your PATH. c:\windows,
c:\windows\system, for example. Doing a search on google for "LAME win32" should
lead you where you need to go.

-kdf

Quoting Jamie Evans <jamie._evans (AT) btopenworld (DOT) com>:

>
>
> Still at it. right this is the little fellow that Ive got
> inconvert.config
>
>
> mp3 mp3 http
> *
>
> $lame$
> --silent --mp3input -b 40 $FILE$ -
>
>
> When I try and open up a connection the server pl window goes crazy with
> the following text (no music is stream also)
>
>
> '""' is not recognised as an internal or exerternal
> command,
>
> operable 370 program or batch file.
>
> Use of unitialized value in concentration <.> or string at
> slim/player/source.pm line 370