PDA

View Full Version : Live365 Not working from Slimserver 6.50



NY2006
2006-09-27, 12:40
Alan,

I usually only use the Squeezebox Network to listen to
Live365 but today I needed to see the source for a station stream. Then I discovered that Live365 is not streaming at Slimserver 6.50 other Internet radio is working fine and
Live365 is working at Squeezebox Network. I updated the firmware just in case it needed a update but still not working.
Please let me know if there's currently a issue with Live365 at Slimserver. Thanks.

andyg
2006-09-27, 13:10
Yes it's broken in 6.5, download the latest 6.5.1 nightly or use SN.

http://www.slimdevices.com/downloads/nightly/latest/6.5/

NY2006
2006-09-27, 13:40
"Yes it's broken in 6.5, download the latest 6.5.1 nightly or use SN."


Andy,

I installed 6.51 updated fireware also checked my live365 username at Slimserver was there but now I'm getting a login problem message...I am able to login at live365 see all my presets, etc. any idea how to fix this ? Thanks.


Just thought of why it might not be working...i never uninstall 6.50..will uninstall then reinstall see if this fixes the problem...

andyg
2006-09-27, 13:46
Try re-entering your username and password. And run with --d_plugins if it still doesn't work. You may want to post in this thread instead: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=27816

NY2006
2006-09-27, 14:28
"Try re-entering your username and password. And run with --d_plugins if it still doesn't work. You may want to post in this thread instead: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=27816"

Andy,

Now Slimserver won't open to allow me to go into server settings...I get this message see below...
Looks like I'll have to go back to 6.50 until a fix is made.
Thanks.

Windows cannot find 'SlimServer web Interface.url". Make sure you typed the name correctly and then try again

NY2006
2006-09-27, 16:03
"Try re-entering your username and password. And run with --d_plugins if it still doesn't work. You may want to post in this thread instead: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=27816"

Andy,

Got slimserver working again with 6.51 but still can't login in at Live365...I did retype user name and password after I upgraded fireware. I didn't realize so many others are also having the same problem as seen in other threads. Will there be a fix for this on tomorrow available download ? Thanks.