PDA

View Full Version : how long can my interconnects be?



Fu_man
2006-09-21, 04:53
Can anyone please advise if there is likely to be any problems using say a 4 or 5m (13 to 16 foot)long interconnect from the SB3 to the preamp. (amp sits behind listening position so SB can't be seen without turning around)

Thanks.

radish
2006-09-21, 07:06
In general, no, that should be no problem. Of course if you have a very revealing setup, or very sensitive ears, you may be able to detect some kind of problem - but the only way to know is to try it. Use a decent quality cable and I'd imagine you'd be fine.

Fu_man
2006-09-22, 04:47
awesome - thanks for the reply.