PDA

View Full Version : Infrared command "f20a40bf" stops Slimserver



netroman
2006-09-17, 14:36
My Slimserver stops responding every time one of my remotes sends a specific command. Here is a sample of the Slimserver log file:

2006-09-17 23:08:25.2175 f20a40bf 18830.361 1158527305.21737
2006-09-17 23:08:25.2259 irCode not defined: f20a40bf
2006-09-17 23:08:25.2309 irCode = [] timer = [18830.361] timediff = [1.86900000000242] last = []
2006-09-17 23:08:25.2356 irCode: , 00:04:20:06:04:21
2006-09-17 23:08:25.2417 irCode not defined:
2006-09-17 23:08:25.2464 trying to execute button:
2006-09-17 23:08:25.2512 button not implemented in this mode
2006-09-17 23:08:25.2711 f20a40bf 18830.414 1158527305.27098
2006-09-17 23:08:25.2778 irCode not defined: f20a40bf.repeat
2006-09-17 23:08:25.2830 irCode = [] timer = [18830.414] timediff = [0.0529999999998836] last = []
2006-09-17 23:08:25.3781 f20a40bf 18830.522 1158527305.37797
2006-09-17 23:08:25.3848 irCode not defined: f20a40bf.repeat

The last three lines start repeating in the logfile and I have to restart the Slimserver in order to stop the cycle. Otherwise the same sequence keeps repeating and the system becomes unresponsive.

I have version 6.3.1 of Slimserver and I run it on Infrant NAS.

dean
2006-09-17, 19:44
What kind of remote is it? We'd like to try to reproduce that here...

netroman
2006-09-17, 23:05
I am using Logitech Harmony 885. I can reproduce the bug quite easily - I happens every time Harmony send several IR commands that start my audio system.