PDA

View Full Version : Multiple albums



Slim etc account
2006-07-11, 15:49
I have just shifted my library from the hard drive of my PC to a Western
Digital NAS storage device. At the same time I upgraded the Slimserver from
6.2 to 6.3.

On a rescan I now seem to have most of the library duplicated.

Is there a simple fix for this, or do I need to go back to the previous
version?

Thanks

radish
2006-07-11, 17:48
Did you do a clear & rescan or just a regular scan? It would need to be the former.

socialxray
2006-07-11, 23:44
Scanned with the "Don't use MusicMagic" setting and the duplication problem went away.

bug report: http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=3733

Slim etc account
2006-07-12, 03:59
It was the later. Now done the former and all is well.

Ta!

-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of radish
Sent: 12 July 2006 01:48
To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
Subject: [slim] Re: Multiple albums


Did you do a clear & rescan or just a regular scan? It would need to be
the former.


--
radish
------------------------------------------------------------------------
radish's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=77
View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=25441

dlevine
2006-07-12, 19:08
I have the same problem. It affects both compilation and non-compilation albums.

I tried disabling the MusicMagic plugin but that did not fix the problem. I looked for a "Don't use MusicMagic" setting on the main server settings page (Home / Server Settings) and I don't see it anywhere. Am I missing something?

SlimServer Version: 6.3.0 - 8154 - Mac OS X 10.4.7 (8J2135) - EN - utf8