PDA

View Full Version : Diificultywith universal remote



bmccall
2006-07-10, 16:18
I have gone to Colorado for the next three months and negleted to bring my remote. I have a dish network remote which is programable. I have programed it to a jvc dvd player. I mainly need to set up my IP address and Subnet Mask. The remote turns the squeesebox on and off, moves left and right, and enters all the numbers except 0. Of course my Ip address and subnet mask both have "0s" in them. I also tried a radio shack remote with the same results.

1. Does any one have a solution to this problem?
2. Are there any other remotes that I can try other than the jvc dvd player?
3. Is there anyway to set up theses addresses without a remote?

Thanks for any help that you might give!

Ben

kdf
2006-07-10, 16:29
Quoting bmccall <bmccall.2ar5vb1152573601 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>:


> 1. Does any one have a solution to this problem?
does up and down work?
-k

bmccall
2006-07-10, 16:40
No, up and down do not work.

Ben