PDA

View Full Version : Qnap TS-101 and AlienBBC



hugorodgerbrown
2006-06-06, 12:50
Hi - I've just installed the Qnap, moved all my music across, and it's working just great. Only one thing seems to be missing - can I install AlienBBC on it, and if so how?

Any clues...

azinck3
2006-06-06, 12:58
Hi - I've just installed the Qnap, moved all my music across, and it's working just great. Only one thing seems to be missing - can I install AlienBBC on it, and if so how?

Any clues...

IIRC the QNap comes with AlienBBC installed. Check out the Internet Radio section of your squeezebox...

Fifer
2006-06-06, 13:27
It does come pre-installed.

simonjedrake
2006-06-06, 14:55
Download the latest update which has alien BBC as part of the update.

http://www.progressiveav.com/ts101_update/

Works 100% on my Qnap TS-101

vurted
2006-06-07, 16:42
I've just installed the all in one update and I seem to of lost Alien BBC. It doesn't appear in the internet radio options....
Where's it gone?

funkstar
2006-06-08, 13:06
odd. Thats where it is on mine

hugorodgerbrown
2006-06-09, 13:32
Thanks for all the replies - I worked out that AlienBBC was installed, but it was giving "No stream found" for every station. I've now installed the All-In-One update (http://www.progressiveav.com/ts101_update/), and it's all working :-)