PDA

View Full Version : How do you sync two SB2's?



Orb
2006-05-03, 08:56
Can somebody tell me how I can sync my two SB2's?
Cannot find how to do this in the faq's and unsuccessfully searching :(

Thanks

aubuti
2006-05-03, 09:16
Just go to the Settings menu on the SB, and there should be an option to Synchronize. Follow that. I don't remember whether or not the other SB has to be turned on, but it at least has to be connected to slimserver via your network (and _not_ connected to SqueezeNetwork).

Mark Lanctot
2006-05-03, 12:50
There are further settings in SlimServer - Player Settings - Audio - Synchronize.