PDA

View Full Version : WTF... web interface



toobiloo
2006-03-09, 18:48
OK I'm running OSX 10.4.5 with safari as my browser. I have the latest nightly of 6.5 installed. I cannot access the drop down menu for 'server settings'. I'm using "fishbone" interface, and I've tried firefox as well. I go to server settings, the drop down appears, I select 'interface' (or what ever) and nothing happens, frustration builds.... Any help?

kdf
2006-03-09, 21:47
clear the cookies is one thing that can help.

other than that, safari works fine in my tests.
-k

toobiloo
2006-03-09, 22:33
Nope. I remove all the cookies from localhost. Super frustrating b/c I'm trying to get alienBBC to work and can't get the debug logs..

Philippe SCHMUCK
2006-03-10, 00:31
Same thing here on OS X iMac Intel ; no problem with 6.2 but with 6.5
the drop menu doesn't work.

Le 10 mars 06 à 02:48, toobiloo a écrit :

>
> OK I'm running OSX 10.4.5 with safari as my browser. I have the
> latest
> nightly of 6.5 installed. I cannot access the drop down menu for
> 'server settings'. I'm using "fishbone" interface, and I've tried
> firefox as well. I go to server settings, the drop down appears, I
> select 'interface' (or what ever) and nothing happens, frustration
> builds.... Any help?
>
>
> --
> toobiloo
> ----------------------------------------------------------------------
> --
> toobiloo's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?
> userid=4337
> View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=21941
>
>

toobiloo
2006-03-10, 17:02
Do we have a bug here, or are we two just lucky?