PDA

View Full Version : upgrade failed



onymous@comcast.net
2003-11-11, 07:12
I started this thread on Yahoo, but will repost here since that group is
closing.

I'm trying to upgrade from 4.1b1 to 4.2.6 on a Mandrake 9.2 Linux
system. I can't get the slimp3 service to start. When I do a 'service
slimp3 start' it says [ OK ], but when I do a status it says the service
is not running.

it is installed in /usr/local/slimp3

any suggestions?

Marc Reichman
2003-11-11, 07:18
continuing the other discussion, let's try this:
as root run service slimp3 stop and make sure this isn't running.

then cd to /usr/local/slimp3 and run ./slimp3.pl

this should show you errors. if you want it to log run ./slimp3.pl
--logfile /path/to/logfile

let us know how it works out.

On 0, onymous (AT) comcast (DOT) net wrote:
> I started this thread on Yahoo, but will repost here since that group is
> closing.
>
> I'm trying to upgrade from 4.1b1 to 4.2.6 on a Mandrake 9.2 Linux
> system. I can't get the slimp3 service to start. When I do a 'service
> slimp3 start' it says [ OK ], but when I do a status it says the service
> is not running.
>
> it is installed in /usr/local/slimp3
>
> any suggestions?
>

Jack Coates
2003-11-11, 07:34
and furthermore, if the errors are this sort of thing:
blah-di-blah at line 3521: can't find Foo/Bar.pm in @INC; @INC includes
a whole lotta paths.

Then you do this:
urpmf Bar.pm

urpmi the suggested package.

On Tue, 2003-11-11 at 06:18, Marc Reichman wrote:
> continuing the other discussion, let's try this:
> as root run service slimp3 stop and make sure this isn't running.
>
> then cd to /usr/local/slimp3 and run ./slimp3.pl
>
> this should show you errors. if you want it to log run ./slimp3.pl
> --logfile /path/to/logfile
>
> let us know how it works out.
>
> On 0, onymous (AT) comcast (DOT) net wrote:
> > I started this thread on Yahoo, but will repost here since that group is
> > closing.
> >
> > I'm trying to upgrade from 4.1b1 to 4.2.6 on a Mandrake 9.2 Linux
> > system. I can't get the slimp3 service to start. When I do a 'service
> > slimp3 start' it says [ OK ], but when I do a status it says the service
> > is not running.
> >
> > it is installed in /usr/local/slimp3
> >
> > any suggestions?
> >

Kevin Deane-Freeman
2003-11-11, 10:38
Quoting onymous (AT) comcast (DOT) net:

> I started this thread on Yahoo, but will repost here since that group is
> closing.
>
> I'm trying to upgrade from 4.1b1 to 4.2.6 on a Mandrake 9.2 Linux
> system. I can't get the slimp3 service to start. When I do a 'service
> slimp3 start' it says [ OK ], but when I do a status it says the service
> is not running.
>
> it is installed in /usr/local/slimp3
>
> any suggestions?


run it from command line with --d_server to see what steps it might die on.

check in /tmp for slimp3.log and delete it (I have had it get locked so an
upgraded server wouldn't be allowed to use it)

-kdf