PDA

View Full Version : Very slow playing



Phil Barrett
2003-11-08, 13:42
Hi

I've just bought a SLIMP3 and hooked it up to my Mac, running OS X 10.3
(Panther). All the songs I play (including net radio feeds) are played
at about 1/4 speed, and the elapsed timer ticks just as slowly.

Any ideas? I have the latest server and firmware.

Thanks

Phil

dean
2003-11-08, 16:14
Hi Phil,

What does it sound like? Is it chirpy or does it have a low pitch,
like a tape player with low batteries?

-dean
On Nov 8, 2003, at 12:42 PM, Phil Barrett wrote:

> Hi
>
> I've just bought a SLIMP3 and hooked it up to my Mac, running OS X
> 10.3 (Panther). All the songs I play (including net radio feeds) are
> played at about 1/4 speed, and the elapsed timer ticks just as slowly.
>
> Any ideas? I have the latest server and firmware.
>
> Thanks
>
> Phil
>
>

Phil Barrett
2003-11-09, 00:37
> What does it sound like? Is it chirpy or does it have a low pitch,
> like a tape player with low batteries?

The latter - it's just slowed right down.

However, playing the stream feed in iTunes is fine, which suggests the
server itself is OK.

Phil

>> I've just bought a SLIMP3 and hooked it up to my Mac, running OS X
>> 10.3 (Panther). All the songs I play (including net radio feeds) are
>> played at about 1/4 speed, and the elapsed timer ticks just as
>> slowly.
>>
>> Any ideas? I have the latest server and firmware.
>>
>> Thanks
>>
>> Phil

dean
2003-11-09, 08:56
Hi Phil,

Try using the firmware updater to reload your firmware. If that
doesn't fix it, contact support (AT) slimdevices (DOT) com and we'll set you up
with an RMA.

-dean

On Nov 8, 2003, at 11:37 PM, Phil Barrett wrote:

>> What does it sound like? Is it chirpy or does it have a low pitch,
>> like a tape player with low batteries?
>
> The latter - it's just slowed right down.
>
> However, playing the stream feed in iTunes is fine, which suggests the
> server itself is OK.
>
> Phil
>
>>> I've just bought a SLIMP3 and hooked it up to my Mac, running OS X
>>> 10.3 (Panther). All the songs I play (including net radio feeds) are
>>> played at about 1/4 speed, and the elapsed timer ticks just as
>>> slowly.
>>>
>>> Any ideas? I have the latest server and firmware.
>>>
>>> Thanks
>>>
>>> Phil
>
>