PDA

View Full Version : How to get Pandora running



highdudgeon
2006-02-11, 17:24
Can somebody provide quick instructions on how to get going with Pandora?

I created an account on the Pandora site (just to play with it).

Then, per instructions on the SD site, I logged on the Squeezenetwork to create a Pandora account. However, I can't find any way of doing this.

Help -- I'd love to get this going!

kdf
2006-02-11, 17:36
On 11-Feb-06, at 4:24 PM, highdudgeon wrote:

>
> Can somebody provide quick instructions on how to get going with
> Pandora?
>
wait until March 1, as it says on the Slim Devices home page.
-k

highdudgeon
2006-02-11, 17:55
......ah!

I was under the impression, from what I had read, that it was already up and running. Now I'll wait.

And, let me just add: Slim Devices rules.

jrichemont
2006-02-13, 03:38
Hi. I tried the free flash demo on their website and liked the idea. On reading the FAQs though to sign up you need a valid zip code as their license only extends to US residences.
Is this the case? I live in the UK...

Cheers;

Jeremy

Robin Bowes
2006-02-13, 06:00
jrichemont said the following on 02/13/2006 10:38 AM:
> Hi. I tried the free flash demo on their website and liked the idea. On
> reading the FAQs though to sign up you need a valid zip code as their
> license only extends to US residences.
> Is this the case? I live in the UK...

Unfortunately, at the moment, yes.

R.

cognetic
2006-02-13, 08:41
jrichemont said the following on 02/13/2006 10:38 AM:
> Hi. I tried the free flash demo on their website and liked the idea. On
> reading the FAQs though to sign up you need a valid zip code as their
> license only extends to US residences.
> Is this the case? I live in the UK...

Unfortunately, at the moment, yes.



I live in the UK too - Pandora is good. Try this zip code: 94043

rick's cafe
2006-02-13, 10:52
or 90210!!!

dSw
2006-02-13, 11:16
or 90210!!!

Funnily enough that's the first (and only) one that came into my mind too! Nice neighborhood ;-)

Skwark
2006-02-16, 15:39
I live in the UK and subscribed without any issues - is this a new limitation?

dSw
2006-02-16, 16:06
I live in the UK and subscribed without any issues - is this a new limitation?

Not new.

Quote from their FAQ:

"Q: Why do you need to know my zip code?

At this time we are only licensed to offer Pandora music services to residents of the United States. Audio streaming regulations differ from country to country, and we are working on acquiring the proper licenses so we can legally offer Pandora outside of the United States. We require your zip code to confirm that you are a resident of the United States."

Skwark
2006-02-17, 16:59
Just checked my Pandora account info (as I don't recall any US only issue) and it's using my UK postal code where it says Zip code. I did subscribe in the very early days, perhaps they hadn't got data validation sorted at that point or maybe licensing model changed?

st4s
2006-02-18, 03:25
Just checked my Pandora account info (as I don't recall any US only issue) and it's using my UK postal code where it says Zip code. I did subscribe in the very early days, perhaps they hadn't got data validation sorted at that point or maybe licensing model changed?
Same applies to me with german ZIP (Berlin).