PDA

View Full Version : SqueezeBox Freezes on startup



SteveSD
2006-01-14, 15:02
I have a new SqueezeBox v3. I have set up Slimserver just fine and it is running. However, when I plug in the SqueezeBox it takes about 1-2 minutes before it even comes on. Then it will start to scroll across with Slim Devices and it freezes up cutting off half the 'S" in devices. It is not responsive to the remote or anything else. I can unplug it and it just does the same thing. Every 5th or 6th time it will actually make it to the screen that says SqueezeBox. I have a 5.8 Ghz cordless phone and a Linksys WRT54GX Wireless-G Broadband Router w/ SRX it does both -G and -B wireless. Is this happening to anyone else? Did I get a bunk one?

Steve

stinkingpig
2006-01-14, 22:28
>
> I have a new SqueezeBox v3. I have set up Slimserver just fine and it is
> running. However, when I plug in the SqueezeBox it takes about 1-2
> minutes before it even comes on. Then it will start to scroll across
> with Slim Devices and it freezes up cutting off half the 'S" in
> devices. It is not responsive to the remote or anything else. I can
> unplug it and it just does the same thing. Every 5th or 6th time it
> will actually make it to the screen that says SqueezeBox. I have a 5.8
> Ghz cordless phone and a Linksys WRT54GX Wireless-G Broadband Router w/
> SRX it does both -G and -B wireless. Is this happening to anyone else?
> Did I get a bunk one?
>
> Steve

sounds like a hardware problem to me -- I'd contact support.

--
Jack Coates At Monkeynoodle Dot Org: It's A Scientific Venture!
"I spent all me tin with the ladies drinking gin, so across the Western
ocean I must wander" - traditional

SteveSD
2006-01-15, 07:27
Thanks, I thought so much.