PDA

View Full Version : RE: Softsqueeze issues 6.0b1, 2.0a11



Chris Townsend
2005-03-11, 23:52
Hmmm, I wasn't able to login to the bug tracking site with my mailing list
info. Should that work or do I have to be somebody special (or perhaps I
need to sleep)? Anyways, since I can't add it to the bug directly here it
is:

The mac address is changing between instances when I launch from the link on
the home page. When I launch from the home page, softsqueeze connects
straight to the server no problem. However, when I ran softsqueeze from the
command line, it did pop open the preferences tab. It never does this when
I launch from the 'Click to install and run Softsqueeze' link. The output
from the command prompt is below:

C:\Program Files\SlimServer\server\HTML\EN\html\softsqueeze>java
-Dlog=config -jar SoftSqueeze.jar
0 [main] DEBUG config - getProperty has.mp3plugin=true
0 [main] DEBUG config - putProperty has.mp3plugin=true
31 [main] DEBUG config - getProperty displayemulation=Squeezebox2
171 [main] DEBUG config - getProperty audio.mixer=Primary Sound Driver
171 [main] DEBUG config - getProperty audio.lineBufferSize=128000
203 [main] DEBUG config - getProperty skins=slim-small
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.x_slim.main=74
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.y_slim.main=543
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.v_slim.main=true
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.x_slim.slimremote=27
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.y_slim.slimremote=651
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.v_slim.slimremote=true
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.x_slim.slimremote2=542
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.y_slim.slimremote2=543
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.v_slim.slimremote2=false
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.x_slim.full=94
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.y_slim.full=543
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.v_slim.full=false
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.x_slim.search=74
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.y_slim.search=840
546 [main] DEBUG config - getProperty slim-small.v_slim.search=false
671 [main] DEBUG config - getProperty alwaysontop=false
750 [main] DEBUG config - putProperty slim-small.v_slim.main=true
781 [main] DEBUG config - putProperty slim-small.v_slim.slimremote=true
796 [main] DEBUG config - putProperty slim-small.v_slim.slimremote2=false
906 [main] DEBUG config - putProperty slim-small.v_slim.full=false
921 [main] DEBUG config - putProperty slim-small.v_slim.search=false
937 [main] DEBUG config - getProperty macaddress=eb:4f:84:9d:9a:e0
937 [main] DEBUG config - getProperty sshtunnel=false
1093 [main] DEBUG config - getProperty softsqueezeversion=2.0a11
1109 [main] DEBUG config - getProperty serverversion=6.0b1
1109 [main] DEBUG config - getProperty audio.mp3decoder=Java MP3 Plugin
1109 [main] DEBUG config - getProperty savestream=false
1125 [main] DEBUG config - getProperty savedir=C:\Documents and
Settings\FarmerHodge
1125 [main] DEBUG config - getProperty httpport=9000
1125 [main] DEBUG config - getProperty slimport=3483
1125 [main] DEBUG config - getProperty sshport=22
1125 [main] DEBUG config - getProperty sshserver=
1125 [main] DEBUG config - getProperty sshusername=
1125 [main] DEBUG config - getProperty sshpassword=
1125 [main] DEBUG config - getProperty sshprivatekey=
1125 [main] DEBUG config - getProperty sshforwardports=
1125 [main] DEBUG config - getProperty sshproxy=None
1125 [main] DEBUG config - getProperty sshproxyhost=
1125 [main] DEBUG config - getProperty sshproxyport=0

> -----Original Message-----
> Subject: Re: [Developers] Softsqueeze issues 6.0b1, 2.0a11
> Could you take a look at
> http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=1038, and add an relevant
> information please.
>
> Thanks,
> Richard

kdf
2005-03-11, 23:55
Quoting Chris Townsend <slim (AT) house-o-love (DOT) com>:

> Hmmm, I wasn't able to login to the bug tracking site with my mailing list
> info. Should that work or do I have to be somebody special (or perhaps I
> need to sleep)?

bugs has its own userbase, so you'd have to register separately.

I'll add your comments to the bug report for now.

-kdf

rtitmuss
2005-03-13, 15:53
Chris Townsend wrote:

>Hmmm, I wasn't able to login to the bug tracking site with my mailing list
>info. Should that work or do I have to be somebody special (or perhaps I
>need to sleep)? Anyways, since I can't add it to the bug directly here it
>is:
>
>The mac address is changing between instances when I launch from the link on
>the home page. When I launch from the home page, softsqueeze connects
>straight to the server no problem. However, when I ran softsqueeze from the
>command line, it did pop open the preferences tab. It never does this when
>I launch from the 'Click to install and run Softsqueeze' link. The output
>from the command prompt is below:
>
>
>
Thanks for this feedback. I fixed the bug tonight, look for it in
tomorrow's nightly.

Regards,
Richard