PDA

View Full Version : Cue Files "Can not open files."



Govnah
2005-12-17, 14:29
What is the trick to enable slimserver to read the *.cue files in the directory? If I have a cue file in the directory slim server indicates "can not open file." Is there an option in "server settings" to enable this? Please advise this is aggravating to say the least.

Thanks

autopilot
2005-12-20, 13:02
Did you manage to sort this out?

my SB3/SS wont work with CUE's. It shows the tracks etc but, but i get that message.

Really pissing me off, i have ripped all my CD's to FLAC and MP3 images with CUE's, but cant play them!

I Thought these things were meant to support CUE files FFS.

Govnah
2005-12-20, 16:11
Did you manage to sort this out?

my SB3/SS wont work with CUE's. It shows the tracks etc but, but i get that message.

Really pissing me off, i have ripped all my CD's to FLAC and MP3 images with CUE's, but cant play them!

I Thought these things were meant to support CUE files FFS.

Nope! very frustrating among other issues as well that I will not get into, but I am very close to requesting a refund on both SB3s....