PDA

View Full Version : Help! My SB2 won't play music



PoW
2005-12-08, 15:07
After messing around with cli display commands last night. I woke up this morning and did not have the ability to play music on my sb2. I know the tracks are fine and I have tried both internet radio and normal files off my server.

Basically the radio sits there in 'play' mode but no audio plays. The visualizations sit still with no output. I connected to the server with softsqueeze and tried playing the same files and everything worked fine.

I have reset the server and powered up and down my sb2 a few times now and it is still responding in this way. Is there a way I can do a more intensive reset of the sb2, maybe force the reload of some firmware or something along those lines. Thanks.

-PoW

chrisla
2005-12-08, 15:19
Chances are if you have changed some setting reloading firmware won't
do anything, as all of those settings are stored on the server side
in the config file.

Have you tried "Forget this player" from the web interface / and or
hand editing the prefs file to remove the player and restarting?

-Chris

On 12/8/05, PoW <PoW.1zqryo (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
>
> After messing around with cli display commands last night. I woke up
> this morning and did not have the ability to play music on my sb2. I
> know the tracks are fine and I have tried both internet radio and
> normal files off my server.
>
> Basically the radio sits there in 'play' mode but no audio plays. The
> visualizations sit still with no output. I connected to the server
> with softsqueeze and tried playing the same files and everything worked
> fine.
>
> I have reset the server and powered up and down my sb2 a few times now
> and it is still responding in this way. Is there a way I can do a more
> intensive reset of the sb2, maybe force the reload of some firmware or
> something along those lines. Thanks.
>
> -PoW
>
>
> --
> PoW
> ------------------------------------------------------------------------
> PoW's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=884
> View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=18932
>
>

audiofi
2005-12-08, 15:32
This has been mentioned before and I think the solution was to power it off (at the plug) and then when you switch it on press and hold the number 1 key on the remote which does a full reset.

PoW
2005-12-08, 15:38
Wew! Alright so the forget method through the web interface didn't work. I tried a few combinations, just the forget button, unplugging the sb2 and then the forget button, and a few others i don't remember. None of those worked.

I went in and manually edited the config file and that fixed the issue. So the sb2 is back up and running. My main concern is finding out what the heck I did. I'll try and break it again tonight and see if I can figureout what the culprit is. Thanks.