PDA

View Full Version : JVC Remote



bernt
2005-11-14, 08:08
Hi!

I have a JVC stereo that is also a DVD player. In Slimserver I have disabled JVC_Remote but can it be done with Squeezenetwork?

Regards
/Bernt

dean
2005-11-14, 08:58
Not at this time. Feel free to enter an enhancement request at
http://bugs.slimdevices.com/

Thanks!


On Nov 14, 2005, at 7:08 AM, bernt wrote:

>
> Hi!
>
> I have a JVC stereo that is also a DVD player. In Slimserver I have
> disabled JVC_Remote but can it be done with Squeezenetwork?
>
> Regards
> /Bernt
>
>
> --
> bernt
> ----------------------------------------------------------------------
> --
> bernt's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=1342
> View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=18179
>
>

saxaxesteve
2006-07-06, 00:06
Found this thread and wanted to find out the latest info... hoping someone here can help.

I just set up my new wireless SB3 and love it. Only issue I have is that I also own a JVC all-in-one home theatre system and the JVC remote keeps turn on the SB3 and adjusting the volume. I logged onto SqueezeNetwork and unchecked the "use JVC remote" option, but that doesn't seem to work. The JVC remote continues to be picked up by the SB3 when I'm using SqueezeNetwork.

FYI - I unchecked the JVC remote option on my SlimServer and the JVC remote is ignored correctly when the SB3 is connected to SlimServer.

I see that bug 2628 was entered and supposedly resolves this problem,
http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=2628
but as far as I can tell, it doesn't actually work. Is there some special step I need to do for this change to actually get pushed down to my SB3?

Siduhe
2006-07-06, 05:14
You need to log into Squeezenetwork.com and the option is at the bottom of the Preferences page for your particular SB. Uncheck the JVC remote box.

HTH

saxaxesteve
2006-07-07, 08:28
That's the first thing I tried. It didn't work for me for some reason. So, currently the JVC remote box is unchecked for my specific SB3 device, but the JVC remote still is controlling the volume when using Squeezenetwork and NOT when using SlimServer.

saxaxesteve
2006-07-10, 23:42
Reopened the bug and have been told that it is fixed again and will be propogated to production server in the next couple of days.